Educació viària

Proporcionar als infants una educació viària de qualitat és crucial per aconseguir una ciutat més amable i segura per a tots els vianants. Amb aquest objectiu arriben, com cada curs, dos representants de la Guàrdia Urbana.

Amb ells hem après:

  • A respectar els llums dels semàfors i creuar el carrer només quan estigui encesa la llum verda.
  • A creuar els carrers només pels passos de vianants.
  • A lligar-se el cinturó quan viatgem en cotxe familiar.
  • A portar el casc i altres elements de seguretat, com l’armilla groga i reflectants, quan ens movem en bicicleta, patins, patinet o monopatí.

Aquesta i molta més informació podeu trobar a la web de Seguretat viària de l’Ajuntament de Barcelona: http://ajuntament.barcelona.cat/seguretatiprevencio/es/seguridadvial

 A més a més, podreu trobar consells de seguretat viària i prevenció en aquesta altra web: https://ajuntament.barcelona.cat/guardiaurbana/es/consejos-de-seguridad-y-prevencion

I si voleu practicar aquestes normes de seguretat viària i passar una estona molt divertida amb els vostres fills i filles, podeu anar al Parc Infantil de tràfic de Montjuic (C/ Cartoixa s/n 08038, Barcelona – Tel.: 932 56 49 95), on podeu arribar en vehicle familiar o transport públic fins el Mirador de Migdia.

El parc està obert cada diumenge de 10h a 13h. Les famílies poden portar els seus propis vehicles no motoritzats, com bicicletes o patinets.

Però també podeu aprendre més i practicar les normes de seguretat viària i prevenció d’accidents des de casa, al web de Mobilitat i educació Viària del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, on trobareu un munt de jocs i vídeos: https://clic.xtec.cat/projects/edvial/jclic.js/index.html

D’entre tots els recursos que hi podem trobar en aquest web, us volem destacar els següents:

I per la nostra part, res més per ara. Si teniu cap comentari sobre la informació que us hem facilitat en aquesta entrada, us preguem que ens ho feu arribar a través del formulari de contacte o al correu salut@escolalamaquinista.cat Us esperem en la propera entrada!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*
*
Website