Receptes saludables. Octubre

A la tardor, sempre és molt agraïda la carbassa. Amb aquesta hortalissa dolça, plena de vitamines i minerals, farem una crema molt sencilla i ben bona.

Crema de Carbassa

INGREDIENTS

  • 1 Carbassa
  • 3 Porros
  • ½ Ceba
  • 1 formatget

COM HO FEM?

  1. Tallem a trossets la carabassa i els 2 porros i els posem a bullir amb aigua, uns 10-15 minuts (durant lebullició, podem anar traient les impureses de la carabassa).
  2. En una paella, fregim la ceba i 1 porro, com si féssim un sofregit.
  3. Un cop bullida la carabassa, li traiem quasi tota laigua i en conservem una mica, per si en necessitem més tard.
  4. Afegim el sofregit de ceba i un formatget i ho triturem tot.
  5. Si la crema queda massa espessa, li podem posar més aigua, fins que agafi una textura que ens agradi.

Suggeriments:

  • Es pot condimentar amb nou moscada o trossets de pernil salat torrats.
  • Es pot posar nata o llet, en lloc del formatget.
  • Es pot posar brou de verdures en lloc d’aigua.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*
*
Website