A la tardor, sempre és molt agraïda la carbassa. Amb aquesta hortalissa dolça, plena de vitamines i minerals, farem una crema molt sencilla i ben bona.
Crema de Carbassa
INGREDIENTS
- 1 Carbassa
- 3 Porros
- ½ Ceba
- 1 formatget
COM HO FEM?
- Tallem a trossets la carabassa i els 2 porros i els posem a bullir amb aigua, uns 10-15 minuts (durant lebullició, podem anar traient les impureses de la carabassa).
- En una paella, fregim la ceba i 1 porro, com si féssim un sofregit.
- Un cop bullida la carabassa, li traiem quasi tota laigua i en conservem una mica, per si en necessitem més tard.
- Afegim el sofregit de ceba i un formatget i ho triturem tot.
- Si la crema queda massa espessa, li podem posar més aigua, fins que agafi una textura que ens agradi.
Suggeriments:
- Es pot condimentar amb nou moscada o trossets de pernil salat torrats.
- Es pot posar nata o llet, en lloc del formatget.
- Es pot posar brou de verdures en lloc d’aigua.