Receptes saludables. Octubre: crema de carbassa

 

A la tardor, sempre és molt agraïda la carbassa. Amb aquesta hortalissa dolça, plena de vitamines i minerals, farem una crema molt sencilla i ben bona.

 

 

Crema de Carbassa

INGREDIENTS

1 Carbassa
3 Porros
½ Ceba
1 formatget

Tallem a trossets la carbassa i els 2 porros i els posem a bullir amb aigua, uns 10-15 minuts. (durant l´ebullició,
podem anar traient les impureses de la carbassa).

En una paella, fregim la ceba i 1 porro, com si féssim un sofregit.

Un cop bullida la carbassa, li traiem quasi tota l´aigua i en conservem una mica, per si en necessitem més tard.

Afegim el sofregit de ceba i un formatget i ho triturem tot.

Si la crema queda massa espessa, li podem posar més aigua, fins que agafi una textura que ens agradi.

Suggeriments:
-Es pot condimentar amb nou moscada o trossets de pernil salat torrats.
-Es pot posar nata o llet, en lloc del formatget
-Es pot posar brou de verdures en lloc d´aigua

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*
*
Website